sobota 5. července 2014

Den první

Dnes okolo jedenácté hodiny jsme ztroskotali v Japonsku nebo-li v Loutinburgu. Náš hlavní vedoucí Zuzka nám pomohla se ubytovat, a poté jsme začali s hraním seznamovacích her. Abychom si zapamatovali jména ostatních samurajů, hráli jsme hru Bang!!! Zapamovat si všechna jména bylo těžké...
Přijelo totiž mnoho nováčků, ale někteří veteráni zůstali a stali se našimi loďmistry. Po dlouhé plavbě jsme začali mít hlad, a tak jsme šli na oběd.
Oběd byl výborný - květáková polévka (velmi "chutné") a kuře na paprice s vrtulkami ~. Po sytém obědě jsme si šli odpočinout a vybalit si věci.
Ve dvě hodiny jsme se sešli u ohniště a Zuzka nám oznámila časy meatingů a samozřejmě pravidla.Také nám dala papíry, který otestoval naše znalosti o samurajích a vybrali jsme si, na jaké projekty bychom chtěli chodit. Usnuli jsme na lodi a poté jsme se probudili na neznámé pláži. Přišel k nám japonský samuraj - David v modrém a sdělil nám, že se nacházíme v šestnáctém století v Japonsku. Vyptával se nás odkud pocházíme a proč jsme přijeli. Naší odpověď jaksi nepochopil, protože neznal místa naší rodné země, tak nám navrhl dvě možnosti - první byla sloužit císařovi nebo druhá nechat se popravit. Odpověď byla jednoznačná. Také nám řekl rozřazení do skupin, ve kterých jsme měli soutěžit v úkolech, které nám dával modrý samuraj.
Začali jsme sloužit císařovi. Poté jsme hledali papírky s "Davidovým nesmyslem". Byli jsme třetí (mezi čtyřmi). Poté nám modrý samuraj přikázal, abychom si vybrali našeho lodního psa. Pes nám "řekl" jméno našeho pána: Tokugawa Ieasu a údaje k založení blogu.
Poté jsme vykonávali další úkol, který se jmenoval Mnohonožky. V Mnohonožkách se nám velmi dařilo a byli jsme první. Abychom mohli odjet zpět, tak jsme museli sbírat dřevo, plachtu, lano a látku.
Ale bohužel nikdo loď nedokončil. Byli jsme druzí i třetí, protože jsme se dělili o místo s Kukuricu - Hiroteku. A pro doplnění našeho žaludku jsme šli na večeři.
Večeře byla "párek v kaši" s kečupem - mňamka! A pak nás čekal poslední meating u ohniště tohoto dne. Přišli jsme v našich úžasných kostýmech samurajů a gejši.
A tak začala celotáborová hra. Budeme obsazovat území Japonska. Protože jsme skončili celkem za dnešek druzí, tak jsme dostali pět špendlíků k obsazení území. Čím více špendlíků, tím lépe. Naše taktika je velmi promyšlená a složitá. Ale pro naše chytré hlavy to není nic těžkého.

Natka, Verča a Sára

Žádné komentáře:

Okomentovat