sobota 12. července 2014

Den sedmý

Poté, co jsme se ráno nasnídali, jsme měli prezentace. Na prezentacích jsme si ukazovali projekty, které jsme během tábora vytvořili. Toto se nám všem velice líbilo, protože ostatní projekty jsme do té doby ještě neviděli. Po prezentacích byl oběd, kuře s bramborem. Moc nám to nechutnalo, protože kuře bylo tak tuhé, že se nedalo kousat. Naštěstí následoval polední klid, kde jsme si všichni od kuřete odpočinuli.

Po poledním klidu byla velice zajímavá hra. V ní jsme měli běhat pro různě barevné a různě číslované papírky a nosit je do naší základny (čepice), bohužel to nebylo všechno, protože jsme museli dávat pozor hned na několik věcí zároveň. První věc, na kterou jsme museli dávat pozor, byla, abychom neměli najednou v ruce víc než jen jeden papírek najednou. Další věc, na kterou jsme museli dávat pozor, bylo, abychom měli celkově v základně jen jeden papírek od každé barvy. Nakonec, to nejdůležitější, že jsme museli brát papírky s co největším číslem, protože se na konci hry papírky odevzdávaly vedoucím, kteří si napsali jejich součet k našemu jménu. Na konci dne jsme podle toho dostávali body.

Po této hře byly svolány týmy a nastala závěrečná hra. V ní jsme se na týmy rozdělili a získávali jsme lordy na pomoc k bitvě. Na začátku hry od sebe tým oddělil 2 zvědy, ti měli za úkol zjišťovat, za jaký dárek se na naši stranu lordi přikloní. Zbytek týmu pak musel daný dárek sehnat a donést ho lordovi. Lordi jsou ale hamouni, a tak se i po tom, co dostanou dárek, mohou přidat (za jiný dárek) k jinému týmu. Náš tým se stihl dostat pouze ke třem lordům, protože jsme za nimi nemohli jenom tak zajít a dát mu dárek nebo se ho zeptat na to, jaký chce dárek, ale museli jsme to udělat pomocí nazpaměť naučených vět a gest. Vět bylo celkem pět a z toho dvě byly určené pro zvědy.

Na konec dne jsme se všichni sešli na briefingu, kde jsme zhodnotili celý dnešní den a zjistili jsme, že na tom nejsme tak špatně, jak jsme si mysleli – skončili jsme na děleném 2. místě. Nakonec byl závěrečný táborák a buřty jako odměna za naši bitvu.

Jakub a Tomáš

Žádné komentáře:

Okomentovat